Ben Lomond View

This Project involved the design and construction of a new 24,000ft2, two-storey office pavilion on a redeveloped brownfield site. The development provides eight flexible office spaces, a car park and associated landscaping across the site.

Construction comprised piled substructure with steel frame and a mixture of glazed stone cladding and curtain walling. The Building also features a pitched zinc roof.

The Project was executed within an operational business park with an adjacent office pavilion and nursery school, which was also constructed by CBC, remaining open throughout the duration of the Project. Our Delivery Team therefore implemented exhaustive measures to minimise the disruption caused to operational activities within the park.

The project was designed as highly sustainable and incorporates innovative technologies such as the installation of a VRV air conditioning installation